Foke Borg

Foke Borg

Managing Partner

Creatief onderneemster en communicatiespecialist in bouw en industrie.

Enthousiast, vindingrijk en actiegericht, drie woorden waar je mij mee kunt typeren. Gericht op kwaliteit voor de lange termijn met quick-wins op de korte termijn voor een vliegende start. De sector bouw & industrie vind ik een geweldige branche om voor te werken vanwege de complexiteit van het beslissingstraject en de altijd doorgaande innovaties.

Meedenken op managementniveau en verder kijken dan je neus lang is kenmerkend voor mij. Met enthousiasme en spontaniteit denk ik een verfrissende bijdrage te kunnen leveren aan een besluitvormingsproces. Problemen werken voor mij stimulerend in plaats van remmend en ingewikkelde situaties prikkelen om alternatieve wegen te zoeken.
Remco Hol

Remco Hol

Managing Partner

Marketingcommunicatie professional met >20 jaar ervaring in b2b. Gespecialiseerd in creatieve en succesvolle ideeën en concepten. Ooit technisch-commercieel opgeleid en inmiddels meer dan 20 jaar als communicatieadviseur werkzaam voor grote en kleine b2b-merken

.
Jacqueline Wolthuis

Jacqueline Wolthuis

Creatief Partner

Professional sinds 2000. Gespecialiseerd in creatieve concepten. Een creatief vormgeefster voor alle offline middelen (huisstijl, flyer, folder, brochure,verpakking, etc) en online communicatie (websites en e-mailnieuwsbrieven). Kortom, onze gepassioneerde creatief die alle ideeën visualiseert en laat werken

Vacatures

Vacatures

Word jij enthousiast van het werken aan uiteenlopende campagnes, merkconcepten of slimme online strategieën? En ben je net zo gepassioneerd voor B2B-communicatie als wij? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou. Wij zoeken namelijk gepassioneerde mensen (creatieven en projectmanagers) die, samen met ons team, YOOKY verder willen uitbouwen naar een vooraanstaand reclamebureau voor bouw en industrie in Nederland.

LET OP: alleen sollicitaties die met aandacht zijn gecreëerd, verdienen ook onze aandacht. Standaard brieven worden niet gelezen. En oh ja, kunnen poolen is wel een pré.

Stuur je werkstuk naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

.addthis_pill_style { width: 50px !important; }
Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive