Bent u onze klant?

YOOKY richt zich vooral op de meer industriële / technische sectoren. Denk hierbij aan de bouw, installatie, elektronica, handel, procesindustrie, software,
(industriële) automatisering, machinebouw. Veelal bedrijven in het MKB, met een grootte tussen de 10 en 100 werknemers.

Waarom zou u met ons een afspraak willen (moeten) maken?

WolkjeU hebt veel concurrentie en zoekt een onderscheidende propositie
Een sterke positionering geeft een eigen plek in de markt, onderscheidt u van de conrrenten en geeft richting aan uw bedrijfsvoering. Een positioneringsessie kan hierbij helpen. Heeft u al een sterke positionering, maar is dat nog niet duidelijk in de markt? Dan helpen we u graag met een corporate campagne, reputatiemanagement of misschien een wel een nieuwe huisstijl.

WolkjeU hoort te vaak, “doet u dat ook?” of “ik wist niet dat u ook deze producten ook heeft!”
Weten al uw klanten precies wat u allemaal doet? Heeft u misschien een nieuw product? Grote kans dat het leeuwendeel van uw communicatie draait om uw producten. Maar hoe communiceert u over uw producten, waar is uw doelgroep te vinden, waar zijn ze gevoelig voor en waar helpt u ze nu echt mee? Wij helpen u graag met uw product activiatie.

WolkjeU weet dat uw doelgroep online te vinden is, maar hoe kunt u ze daar het best bereiken?
Een groot deel van alle communicatie speelt zich online af. Maar de bak aan informatie is zo groot, hoe wordt u het best gevonden? Hoe kunt u de dialoog aan gaan met uw doelgroep en hoe zorgt u dat u relevante informatie op het juiste moment via online kanalen bij uw klant krijgt? Wij helpen u graag bij uw online communicatiestrategie. 

WolkjeU hebt meer te bieden dan alleen uw product, maar hoe maakt u dat nu aan iedereen duidelijk?
U heeft prachtige producten, maar uw service maakt het verschil. Maar alleen roepen dat u klantgericht bent heeft geen zin. Waarin komt dat nu juist tot uiting? Klanten gaan graag af op referenties. Hoe creeert u ambasadeurs die het verhaal voor u vertellen? Hoe creeert u relevantie content en hoe bereikt het uw doelgroep? Wij helpen u graag met uw content stratiegie, content kalender en publicaties.  

 

 

 

.addthis_pill_style { width: 50px !important; }
Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive